ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στην υδατοσφαίριση είναι Έλληνες! Αναφορές για τους αθλητές του Α.Ο.Π.Φ. – Βίντεο με δηλώσεις!

Ημέρα υπερηφάνειας και χαράς για τους Έλληνες ανά τον κόσμο και όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης, μετά την αδιαμφισβήτητη και τεράστια επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των νέων ανδρών στο Κουβέιτ.

Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κερδίζοντας την αντίστοιχη της Σερβίας στο μεγάλο τελικό, με σκορ 6-4.

Ανεπανάληπτο επίτευγμα, καθώς είναι η τρίτη συμμετοχή σε τελικό στην κατηγορία νέων ανδρών, τα τελευταία τρία χρόνια και η τρίτη συνεχής κατάκτηση χρυσού μεταλλίου (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελιγράδι 2017, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μινσκ 2018).

Η ανάρτηση στο facebook από το τμήμα πόλο του Α.Ο.Π.Φ.: Ως τμήμα υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους. Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι δε, που πέντε αθλητές μας , είναι μέλη της ομάδας αυτής . Πρόκειται για τους Μητράκη Νίκο, Αλαφραγκή Ζαννή , Γωνιωτάκη Μιχαήλ Άγγελο , Δίπλαρο Μιχάλη , Ρομπόπουλο Χαράλαμπο καθώς και δύο ακόμη ,τους Κάκαρη Κων/νο και Παπαναστασίου Αλέξανδρο που γαλουχήθηκαν και ανδρώθηκαν στον σύλλογο μας.

Η “χρυσή” 13αδα της εθνικής ομάδας:
Δαλμάρας Στέλιος (1999,Τερματοφύλακας, Ολυμπιακός)
Μητράκης Νικόλαος (2000,Τερματοφύλακας, Παλαιό Φάληρο)
Αλαφραγκής Ιωάννης (1999,Περιφερειακός(δεξιά), Παλαιό Φάληρο)
Γωνιωτάκης Μιχαήλ (2001,Περιφερειακός(αριστερά), Παλαιό Φάληρο)
Δίπλαρος Μιχαήλ (1999,Αμυντικός, Παλαιό Φάληρο)
Ρομπόπουλος Χαράλαμπος(1999, Αμυντικός, Παλαιό Φάληρο)
Κάκαρης Κωνσταντίνος (1999,Φουνταριστός, Ολυμπιακός)
Νικολαϊδης Δημήτρης (1999, Φουνταριστός, Μπρέσια)
Καλογερόπουλος Ευστάθιος (2001, Άμυνα-Περιρέφερεια, Βουλιαγμένη)
Γκιουβετσής Κωνσταντίνος(1999, Περιφερειακός (αριστερά), Βουλιαγμένη)
Παπαγεωργίου Ευστάθιος (1999,Περιφειακός (αριστερά), Απόλλων Σμύρνης)
Χαλυβόπουλος Αριστείδης (2002, Περιφερειακός (δεξιά), Ολυμπιακός)
Παπαναστασίου Αλέξανδρος (1999,Περιφερειακός (αριστερά), Γιουγκ)

Οι 6 σύλλογοι των “13”
Παλαιό Φάληρο: 5 παίκτες
Ολυμπιακός: 3
Βουλιαγμένη: 2
Γιουγκ (Κροατία): 1
Μπρέσια (Ιταλία): 1
Απόλλων Σμύρνης: 1

Η ομάδα του Τεό Λοράντο έχει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια. Το 1ο ήρθε στο Παγκόσμιο του 2017 στο Βελιγράδι, το 2ο στο Ευρωπαϊκό του 2018 στο Μινσκ και το 3ο στο Παγκόσμιο του Κουβέιτ το 2019. 

Τρεις παίκτες έχουν κερδίσει το χρυσό στο Παγκόσμιο του 2017 και του 2019 και αυτοί είναι ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, ο Κώστας Γκιουβέτσης και ο Δημήτρης Νικολαϊδης. 

Πρώτο θέμα στα ειδησιογραφικά portal 

Αναφορές για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας αλλά και αναφορές ειδικά για τον σύλλογο του Α.Ο.Π.Φ. καθώς έχει τους περισσότερους αθλητές που πλαισιώνουν το ελληνικό σχήμα. 

*aquafeed24.com    *gazzetta.gr

Χαρακτηριστική η ανάρτηση στο facebook από το gazzetta.gr: 

Ο Τεό Λοράντος (αν και τιμωρήθηκε άδικα μετά από μια σκληρή απόφαση της FINA, οι μικροί κατέκτησαν την πρώτη θέση) είναι προπονητής της ομάδας και στα 3 χρυσά μετάλλια και γράφει ιστορία. Σε συλλογικό επίπεδο το Παλαιό Φάληρο έχει 5 παίκτες στην εθνική μας ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει 3, η Βουλιαγμένη ακολουθεί με 2 ενώ από 1 έχουν ο Απόλλων Σμύρνης, η Γιουγκ και η Μπρέσια. 

Ο Δημήτρης Νικολαϊδης που παίζει στην ιταλική Μπρέσια εκτός από τα 3 χρυσά μετάλλια με την εθνική Νέων Ανδρών κατέκτησε το 2018 και το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό! 

Στο εξωτερικό και στην πρωταθλήτρια Κροατίας αγωνίζεται για 2η σερί χρονιά με επιτυχία ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου. 

*Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού SKAI από τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου: