ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Α.Ο.Π.Φ διοργανώνει το πρώτο «Τζάμπολ της Αγάπης», το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ο σύλλογος του Παλαιού Φαλήρου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 το πρώτο «Τζάμπολ Αγάπης» για τα φετινά Χριστούγεννα, στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» και ώρα 12:30.

Τα παιδιά του τμήματος «Τζάμπολ Αγάπης» του Παλαιού Φαλήρου, θα συμμετέχουν σε έναν κοινό αγώνα μπάσκετ, μαζί με τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Σερρών και της ακαδημίας μπάσκετ του ΑΟΠΦ.

Ο ΑΟΠΦ φιλοξενεί σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, στο πρόγραμμα της Ειδικής Προπόνησης του «Τζάμπολ της Αγάπης» και είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει αγώνα μπάσκετ Ειδικής Αγωγής!

Αυτή η προσπάθεια και δράση του συλλόγου μας εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς σε συνεργασία με την οικογένεια του «Τζάμπολ Αγάπης» – τμήμα Π. Φαλήρου και αποτελεί κυρίως αποτέλεσμα της συνεισφοράς του υπεύθυνουκαι συντονιστή των ακαδημιών Μάριο Γούναρη, που βρίσκεται κάθε φορά, κάθε Σάββατο, στις ειδικές αυτές προπονήσεις.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι η αρχή για τη φετινή εορταστική περίοδο. Θα ακολουθήσουν μέχρι την αλλαγή του χρόνου άλλα δύο παιχνίδια, ένα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός-ASD και ένα τον Πήγασο Κορυδαλλού.

Οι δράσεις του «Τζάμπολ Αγάπης» θα συνεχιστούν με ιδιαίτερη αγάπη από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Αύγουστο του 2020. Ήδη έχουν προγραμματιστεί άλλες πέντε διοργανώσεις για αυτούς τους μήνες. Με την αγάπη όλων και περισσότερων ανθρώπων που αγκαλιάζουν την Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή του «Τζάμπολ της Αγάπης» δρομολογείται η σύσταση νέων προπονητικών τμημάτων και νέων αγώνων! Η προσπάθεια συνεχίζεται λοιπόν, με πολύ αγάπη για όλα τα παιδιά !

Σας περιμένουμε λοιπόν να χειροκροτήσετε όλα τα παιδιά για την κοινή τους προσπάθεια, με μία μπάλα του μπάσκετ!

Ο πρόεδρος του Δ.Σ

Νίκος Δέτσης