ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Α.Ο.Π.Φ στις 50 καλύτερες ακαδημίες μπάσκετ – Πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»!

Ο  Α.Ο.Π.Φ ΣΤΙΣ 50 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

Ο ΑΟΠΦ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας διακρίθηκε πανελληνίως, στις 50 καλύτερες, του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».

Η διάκριση της ακαδημίας μας μεταξύ εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης, ανά την Ελλάδα, δικαιώνει τις προσπάθειες μας και τις επιλογές του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, ειδικά των τελευταίων ετών και μας γεμίζει υπερηφάνεια και δύναμη για ακόμη καλύτερη δουλειά τα επόμενα χρόνια.

H διαδικασία επιλογής βασίστηκε σε αντικειμενικά ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία και παραμέτρους, λαμβάνοντας ο σύλλογος μας την βαθμολογία: 93/100.

Το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» είναι μια δράση που εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και έχει ως στόχο να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές και τις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο οι επιλεγμένες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης θα έχουν πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια, που θα τις βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.

Ο Α.Ο.Π.Φ εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Ο.Π.Α.Π, για την επιλογή του αυτή, όπως και ειδικά ευχαριστεί τους γονείς, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο μας, αλλά και το Δήμο Π. Φαλήρου, που μας έχει παραχωρήσει τις πλέον ιδανικές και άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

 07.12.2019

Νίκος Δέτσης

Πρόεδρος Δ.Σ.