ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Πόλο: Η ομάδα του Α.Ο.Π.Φ. επέστρεψε στις νίκες με 12-8 επί του Εθνικού

Επέστρεψε στις νίκες και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών με τον καλύτερο τρόπο το Παλαιό Φάληρο.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου νίκησε με 12-8 τον Εθνικό Πειραιά στο Ρέστειο κολυμβητήριο για την 11η αγωνιστική, έφτασε τους 18 βαθμούς και είναι σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-2 , σύμφωνα με το koe.org.gr, στην πρώτη περίοδο, το Φάληρο έκανε την ανατροπή, κυριάρχησε απόλυτα από το δεύτερο οκτάλεπτα και απολαμβάνει τη μοναξιά της 5ης θέσης, τρεις μπροστά από το σημερινό του αντίπαλο, αλλά και τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ Π 12-8

Οκτάλεπτα: 2-4,5-2, 3-1, 2-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος) : Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 3, Ντε Σόουζα 1, Γαβαλάς, Μητράκης, Δήμου, Κουρμελές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Παπαλουκάς, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 3, Κουτσιαλής, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Ξυλούρης, Κατσαγούνος, Μπελέσης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Δαμιανάκης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης