ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Νίκη για τους άνδρες του Α.Ο.Π.Φ. στο πόλο κόντρα στην ΑΝΟ Γλυφάδας – Βίντεο

Ματς θρίλερ με συνεχείς ανατροπές και φινάλε «γκραν γκινιόλ» ήταν αυτό που έγινε στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, το Σάββατο (12/10) το βράδυ και το οποίο έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και διαφήμισε το άθλημα.

Το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε τελικά με 10-9 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή που είχε κάνει νωρίτερα ο αντίπαλός του. Έτσι η ομάδα του Τεό Λοράνοτου πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ντε Σόουζα στην εκπνοή του αγώνα.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου, σύμφωνα με το koe.org.gr, προηγήθηκε με 6-4 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Ο ΑΝΟΓ έκανε την αντεπίθεσή του στην τελευταία περίοδο και προηγήθηκε (8-7), αλλά το Φάληρο αντέδρασε και με γκολ των Ρομπόπουλου και Γαρδίκα πήρε εκ νέου το προβάδισμα (9-8). Ο Λεωνίδας Μαυρωτάς ισοφάρισε για τον ΑΝΟΓ (9-9), 6 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, αλλά ο Ντε Σόουζα πέτυχε το νικητήριο γκολ των Φαληριωτών, στο 1 δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη.

Γκολ σκόραρε ο @reueldsouzaa για το Παλαιό Φάληρο απέναντι στην ANOG

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-2, 3-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 2, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης, Τρούλος 1, Ντε Σόουζα 3, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Μανδαλιός, Κοντονής Ν.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 1, Παπούκας 2, Μαυρωτάς Λ. 3, Νιαρχάκος, Περόπουλος, Μπραΐμης, Τρας Μ. 1, Χατζηγούλας 1, Φωτόπουλος 1, Μανιουδάκης, Αλβέρτης, Κουρούβανης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης