ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Α.Ο.Π. Φαλήρου στο Λουτράκι για mini camp προετοιμασίας

Κλιμάκιο της αγωνιστικής ομάδας του Α.Ο.Π. Φαλήρου μετέβη την Παρασκευή 13/9/2019 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου – Κατασκήνωσης Sports Camp στο Λουτράκι. Στην αποστολή συμμετείχαν 39  αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας, συνοδευόμενοι από 4 προπονητές, τους Γιαννούτσο Στ. (επικεφαλής)Μανταλούφα Μ.ΜυλωνόπουλοΑγ., Μιχαλόπουλο Γ., καθώς και τον έφορο του κολυμβητικού τμήματος Πέτρο Κορώνη

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Α.Ο.Π. Φαλήρου στο Λουτράκι για mini camp προετοιμασίας

Σκοπός της αποστολής ήταν η συσπείρωση τηςαγωνιστικής ομάδας και η γρήγορη ενσωμάτωση των νέων μελών στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ, η οποία μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά σε όλες της αγωνιστικές κατηγορίες, φιλοδοξεί να θέσει ξανά τον πήχη σε νέα ύψη. 

Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπου προσφέρεται για πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, οι κολυμβητέςτριες μας ανέπτυξαν πολλές και ποικίλες αθλητικές ικανότητες με την ενασχόλησή τους με αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, τένις, ρακέτες στην άμμο, τοξοβολία, beach volleybeachsoccerΕπιπρόσθετα, δόθηκε η ευκαιρία στους προπονητές να πραγματοποιήσουν βιντεοσκόπηση των αθλητών στα αγωνιστικά στυλ, βάση της οποίας θα γίνει τεχνική ανάλυση για τη βελτίωση της κολυμβητικής τους ικανότητας.

Όλα τα παραπάνω θέτουν γερές βάσεις, για περισσότερη,πιο εξειδικευμένη δουλειά και ενισχύουν μια από τις βασικότερες αρχές της φιλοσοφίας μας, την ολόπλευρη αθλητική-κοινωνική- πνευματική εξέλιξη των αθλητών-τριων.

Το προπονητικό camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεσημέρι της Κυριακής 15/9/2019. Τα μέλη της αποστολής, ο τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Κοζομπόλης και η Διοίκηση του Α.Ο.Π. Φαλήρου εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Δέτση, ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό του Sports CAMP για την άψογη φιλοξενία τους και την άρτια λειτουργία των εγκαταστάσεών τους.  

Ο γενικός αρχηγός/έφορος του τμήματος και πρόεδρος του Δ.Σ  Νίκος Δέτσης