ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζουν στο μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. Αλέξης Παπαδάτος και Θάνος Καμαριώτης

Ο ΑΟΠΦ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Παπαδάτο, ο οποίος θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί της ομάδας μας στην επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο 43χρονος κόουτς θα έχει στο πλευρό του τον Θάνο Καμαριώτη, ο οποίος θα παραμείνει στο προπονητικό τιμ και τη νέα σεζόν, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί για ακόμα μια χρονιά δυνατή, αυτή τη φορά στα παρκέ της Γ’ Εθνικής. 

Λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, ο Αλέξης Παπαδάτος μίλησε στο aopg.gr και ανέφερε:

«Θεωρώ ότι πέρσι είπαμε πως θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο αποδείχθηκε εξαιρετικό, καθώς συνδιάστηκε και με την άνοδο. Όλοι μαζί τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε μια καλή πορεία για την ομάδα μας. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και πλέον συνεχίζουμε να δουλεύουμε προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες των Εθνικών κατηγοριών».

Από την πλευρά του ο Θάνος Καμαριώτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Αθλητικό Σύλλογο Παλαιού Φαλήρου, δίπλα στο φίλο μου και συνεργάτη, Αλέξη Παπαδάτο. Μετά την περσινή επιτυχημένη χρόνια και την άνοδο μας στις Εθνικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια, ελπίζω ότι και φέτος θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Υγεία σε όλους και όρεξη για δουλειά».