ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη

Ο Αθλητικός Όμιλος Π. Φαλήρου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Βασιλειάδη, που εδώ και αρκετό καιρό έχει δείξει το πραγματικό ενδιάφερον του για τον σύλλογο μας, αλλά και γενικότερα για τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, με επισκέψεις στους χώρους, που χρησιμοποιεί ο Α.Ο.Π.Φ, θετικές εισηγήσεις επί αθλητικών ζητημάτων, που μας αφορούν, όπως η υιοθέτηση της πρότασης επέκτασης της πισίνας στο Δ.Α.Κ. αλλά και γενικότερα της συμφωνίας για την ανάγκη βελτίωσης και συμπλήρωσης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και υποδομών.

Στα πλαίσια αυτά και δεδομένου ότι ο σύλλογος μας κινείται στα πλαίσια του οργανωμένου ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο κ. Υφυπουργός έκανε δεκτό το προ μηνών αίτημα μας για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, εγκρίνοντας έκτακτη οικονομική επιχορήγηση, ύψους 32.000 ευρώ, για την υποστήριξη και βελτίωση των υποδομών μας.

Ο Α.Ο.Π.Φ με διαφάνεια, αποφασιστικότητα και εξωστρέφεια θα ανταποκριθεί στο σκοπό της οικονομικής αρωγής του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στα πλαίσια της ανάπτυξης και ενίσχυσης των υποδομών του, δημιουργώντας ευνοϊκότερες και καταλληλότερες συνθήκες για την επίτευξη των στόχων του αθλητισμού και πολιτισμού.

28.6.2019

Ο πρόεδρος του Δ.Σ

Νίκος Μ. Δέτσης