ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελετή λήξης του τμήματος μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. – ΦΩΤΟ

Με την τελετή λήξης του τμήματος μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. την Τρίτη 11 Ιουνίου έφτασε στο τέλος της ακόμα μια άκρως επιτυχημένη αθλητική χρονιά για την Ακαδημία μας.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στα ανοιχτά γήπεδα του Ρέστειου θέλοντας με αυτή την επιλογή μας να τιμήσουμε τον αθλητικό χώρο που κράτησε υψηλά τη σημαία του μπάσκετ του Ομίλου μας όλα αυτά τα χρόνια που ο δήμος μας δεν είχε ένα κλειστό αθλητικό γήπεδο να στεγάσει τους αθλητές μας.

Τα διαγωνιστικά παιχνίδια των διάφορων τμημάτων μας σχεδόν ολοκληρώθηκαν πριν διακόψει προσωρινά την εκδήλωση ένα καλοκαιρινό ψιλόβροχο το οποίο μας έδωσε το έναυσμα να προχωρήσουμε στις απονομές των νικητών και νικητριών των διαφόρων κατηγοριών ενώ όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

Με την ευκαιρία τιμήσαμε και την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΚΑΝΑ και την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τιμήσαμε επίσης και τον αθλητή της εφηβικής μας ομάδας Μάριο Γιαννικόπουλο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο απερχόμενος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αττικής με τη ΝΔ, Διονύσης Χατζηδάκης, ο νέος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο πρόεδρος του ΡΑΚ Κώστας Μερκουράκης, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Ευάγγελος Λυμπεράτος, ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Ιωάννης Μακρής καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι και φυσικά γονείς των μικρών μας αθλητών και αθλητριών τους οποίους και ευχαριστούμε όλους για την τιμή και την χαρά που μας έδωσαν με την παρουσία τους.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων και των σύντομων χαιρετισμών ακολούθησε μια μικρή γιορτή με φαγητό, μουσική και ευχές για καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ευχαριστούμε το PhotoStudio Papakonstantinou που είχε την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Δείγματα σχετικών φωτογραφιών μπορεί να βρει κανείς στοhttps://1drv.ms/f/s!Agl51lVP0R0ooBEm1reXQTcuGjvX και όποιος επιθυμεί να παραγγείλει φωτογραφίες μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210 4112657 και με email στο info@studio-papakonstantinou.com

Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων των Ακαδημιών μας συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς,

Βαγγέλης Α. Μουρίκης

Γενικός Γραμματέας &

Γενικός Αρχηγός Τμήματος Μπάσκετ